top of page

ANNLIV TOFT
Osteopat

Micala Bendix

Din krop bliver dagligt udsat for påvirkninger fra det omgivende miljø, dine fysiske aktiviteter, maden du spiser, medicin, sygdomme og ikke mindst dine tanker og følelser. Alle disse påvirkninger kan skubbe din krop ud af balance med f.eks. ubehag eller smerte som følge.

 

Her vil jeg kunne hjælpe dig. Jeg vil først undersøge dig meget grundigt for at finde frem til hvilken struktur der giver smerten, hvorfor den er der og ikke mindst hvorfra den kommer.

 

Med en stor kuffert fyldt af osteopatiske teknikker vil jeg lindre dine smerter og bedre din bevægelighed. Ikke mindst vil jeg lære dig hvordan du selv hjælper din krop via f.eks. din kost, øvelser, dit åndedræt og eventuelt kosttilskud. Du kan stole på, at uanset hvordan du kommer ind af døren, vil du gå ud og være klogere på dig selv, hvordan du hænger sammen, og hvordan du passer bedre på og optimerer din krop. 

Skulle vi for brug for en samarbejdspartner I form af en læge, en fysioterapeut til træning eller andet, så vil jeg gøre det bedste jeg kan for at hjælpe dig med at finde den rette.

 

Intet er for stort, intet er for småt - jeg vil gøre alt hvad der ligger i mine hænder for at hjælpe dig.  Og jeg vil altid være ærlig, ligefrem og brændende engageret for dig og din krops bedste.

bottom of page