CHRISTIAN TYCHSEN

Som specialist i manuel medicin har jeg gennem 20 år praktiseret som fysioterapeut, osteopat og senest som sportsosteopat.

Sportsosteopati er en unik tilgang til diagnostik og behandling af sportsudøveren, hvad enten det gælder eliteniveau eller almindelig udøvende niveau.

Forudsætningen for en god eller optimal sportslig præstation er en krop i balance. Selv de mindste indskrænkninger af bevægeligheden kan føre til problemer der mindsker den sportslige præstation. Med tiden kan disse også forårsage potentielle skader.

Ved at bruge mit kendskab til diagnostik og specifikke manuelle teknikker som sportsosteopat, kan jeg bl.a. forbedre ledbevægelighed, reducere sammenvoksninger i bindevævet samt reducere indskrænkninger af bevægeligheden i muskulaturen.

 

Efter at have arbejdet med professionelle sportsfolk, herunder med FC København som Team Fysioterapeut og Osteopat i mere end 15 år, siger min erfaring hvor vigtigt det er ikke kun at behandle de opståede skader, men også at screene atleterne og derved forebygge potentielle skader. En vigtig bestanddel af en veltilrettelagt træning og forberedelse til konkurrence er regenerationen. At fremme regenerationen hører ligeledes under sportsosteopatiens behandlingskoncept. Sportsosteopati er et behandlingskoncept til sportsudøveren der søger en optimering af kroppens funktioner og præstationsevne.

FYSIOTEAMET

Well-Come Fitness & Spa.

Waterfront Shoppingcenter.

Philip Heymans allé 17, 1. sal.

2900 Hellerup

3 timer gratis parkering i kælderen.

info@fysioteamet.dk

 

Tlf. 39300304

Vores telefontid:

Mandag - Fredag: 8:00 - 17:00

​​

  • Black Facebook Icon
Jeg har læst og accepteret vilkårene for brug og privatlivspolitik.

© 2018 by FYSIOTEAMET. Designed by WE DO BRANDING