top of page

COACHING

Coaching er en helt unik metode til at skabe forvandling i dit liv.

Det er en investering i dig, hvor du via samtale finder nye ressourcer og opnår større overblik, fleksibilitet, glæde og frihed på dine egne præmisser.

Med coaching kan du bl.a. arbejde med karriereudvikling, stresshåndtering, præstationsforbedring og personlig udvikling.

Du kan åbne op for nye muligheder, udnytte dit fulde potentiale og opnå større livsglæde, ved at afklare dine værdier samt at skabe klarsyn, harmoni og være tro mod dig selv.

Du kan øge din bevidsthed om, hvordan du kan trække på din indre visdom, din følelsesmæssige intelligens og synkronisitet.

Du kan finde nye ressourser, opnå større overblik, fleksibilitet og frihed på dine egne præmisser.

 

Jeg ønsker at inspirere, udfordre og motivere dig til at tage ansvar og skabe det liv, du drømmer om. Jeg tror på, at med øget indsigt, fokus og en effektiv handlingsplan, er alt muligt.

Som din personlige coach og vejleder er det mit job, på en respektfuld måde at støtte dig i at nå dine inderste mål både fagligt og privat.        

         

Anita Peng, Coach hos Fysioteamet              

Læs mere om Anita Peng - Klik her

Priser ved Coach Anita Peng

 

Fra 1/5 - 2022

Session af varighed 60 min.             kr. 950,-

Session af varighed 90 min.             kr. 1425,-

Det anbefales at afsætte 1,5 time til første session

 

Vi tillader os som udgangspunkt at opkræve fuldt honorar, hvis du melder afbud senere end kl. 17 dagen før den aftalte tid. Booking og aflysning af aftaler kan foretages online, via mail på info@fysioteamet.dk eller telefonisk.

 

Hvis du ringer uden for vores telefontid, lægger du bare en besked.

bottom of page