top of page

HENRIK AMMITZBØLL
Osteopat

Hvis du ønsker en smertefri og velfungerende krop, er det vigtigt, at alle områder af din krop kan bevæge sig på den rigtige måde.

 

Dårlig bevægelighed forskellige steder i din krop kan skabe skader og smerter. Det kan være i form af stramme, irriterede muskler og ledbånd og afklemning af f.eks. nerver. Ydermere vil der være en tendens til, at din krop automatisk kompenserer ved at bevæge sig anderledes, hvilket gør, at problemerne over tid kan sprede sig.

 

Derfor vil det ofte være nødvendigt at se på en større del af kroppen, og altså ikke kun det smertefulde område, hvis vi vil til bunds i en problematik, og dette er udgangspunktet i min tilgang til behandling.

 

Jeg har behandlet som osteopat siden 2005 og før det en årrække som fysioterapeut. Ved første konsultation vil jeg undersøge dig grundigt og forklare dig årsagen til dine problemer. Jeg vil desuden starte på behandlingen ved at løsne de spændte områder af din krop. Hvor meget spænding der er i din krop, og hvor lang tid det har siddet fast, vil være afgørende for hvor meget behandling, du skal have efterfølgende. Der vil dog ofte være en effekt efter få behandlinger, da din krop vil blive mere fri og derved bedre i stand til at restituere. 

bottom of page