VINNIE DAVIDA SØNDERGAARD

DSC_6485 sort-hvid.jpeg

Jeg er fysiurgisk massør, biodynamisk kranio sakral terapeut og personlig træner i Fysioteamet, jeg kan hjælpe dig med alt fra sportsmassage til stressregulerende og afspændende behandlinger, samt personlig træning.

Alle behandlingsformer kan stå alene, men ofte vil en behandling hos mig være en kombination imellem:
Fysiurgisk massage
Biodynamisk kranio sakral terapi
Rådgivning / samtale
Afspænding / udstrækning

Gennem tiden har jeg prøvet rigtig meget på min egen krop, da jeg i mange år har lavet sport på højt plan, senest 13 år som amatør og professionel bokser. Denne erfaring og kropsbevidsthed kombineret med min faglige viden, giver mig en stor fordel, når jeg står overfor problemstillinger hos andre mennesker, fysiske som mentale.
Jeg lægger stor vægt på en individuel behandling, for at finde ind til kernen i problematikken. Det handler for mig om, at fokusere på helheden og derigennem afhjælpe ubalancer og smerter i krop og nervesystem.

"For at fungere optimalt både fysisk og mentalt, kræver det at du er bevidst og tager et ansvar - at du investerer i den krop du har resten af dit liv.
Ved at respektere dig selv og lytte til kroppens signaler og behov kan du begynde at arbejde med kroppen i stedet for at kæmpe imod den.
Resultatet er en krop og et nervesystem i balance, en bedre restitution samt øget overskud og beslutningskraft.
Fordi en stærk langtidsholdbar forandring kommer indefra.”