top of page

Forstå Smerte –

og tag kontrollen 

Jakob Hansen

Smerte har i en eller anden udstrækning en plads i vores allesammens liv. Du har uden tvivl oplevet en pludselig opstået smerte, som forsvinder igen i løbet af relativ kort tid  - et helt normalt smerteforløb, hvor årsag og formål er forudsigelig, håndterbar og meningsfuld.

Men en konstant tilbagevendende eller måske endda en konstant tilstedeværende smerte er desværre heller ikke ualmindelig.  Denne type smerte er langt mere kompleks, og det kan være noget sværere at gennemskue årsag og formål.  Metoderne til at forandre og håndtere denne komplekse smerte er anderledes end ved den akutte forudsigelige smerte. Men der findes heldigvis i dag en masse viden om smerte. Det at ”Forstå Smerte” – det vil sige at tilegne sig viden og en større indsigt, er faktisk det første trin på vejen til at kontrollere smerte, fremfor at smerten kontrollerer dig.

På dette foredrag tilføre jeg dig en værdifuld indsigt om smerte og håndteringen af smerte. Indholdet har basis i den nyeste viden indenfor forskningen af området. Du får bl.a. svar på disse spørgsmål:

  • Hvad er forskellen på et normalt smerteforløb og et komplekst smerteforløb

  • Hvordan mindsker du risikoen for at et normalt smerteforløb udvikler sig til et komplekst vedvarende smerteforløb

  • Hvilke områder af dit nervesystem er involveret i komplekse vedvarende smerter? Og hvorfor ?

  • Hvordan skaber du ro, balance og robusthed i dit nervesystem?

  • Hvordan får du kontrol over smerte, fremfor at smerte kontrollerer dig?

  • Hvilken type træning og hvilke øvelser er gode for dig - og hvilke er ikke gode? Og hvordan lærer du selv at finde ud af det?

 

Fysioterapeut og Z-Health Mastertrainer Jakob Hansen afholder foredraget, som vil blive kombineret med eksempler på øvelser.

Dato: lørdag d. 14/4-2018.

Tid: kl. 13.30 – 16.30

Sted: Fysioteamet, well-come Fitness (Du skal ikke være medlem).

Pris: Kr. 199,-

smerte billede
bottom of page