top of page

PERSONDATAPOLITIK
WEBSITE OG NYHEDSBREV

Vilkårene for brug af personlige oplysninger samt privatlivspolitik for

FYSIOTEAMET VED FYSIOTERAPEUT JAKOB HANSEN Cvr. 18656183, herefter kaldet Fysioteamet.

 

Fysioteamet har registreret personlige data om dig/virksomhed, E-mail, navn, IP-adresser og adresse. De registeret data er allerede oplyst af dig enten som besøgende og bruger af vores website eller dataene kan også være indsamlet automatisk via cookies.

 

Vi indsamler og gemmer alle de oplysninger, du har indtaster på vores hjemmeside eller har videregivet os på anden måde. Derudover opbevarer vi internetprotokol (IP) -adressen, der bruges til at forbinde din computer til internettet. Log på; email adresse; adgangskode; computer og forbindelsesoplysninger og købshistorik. Vi kan bruge softwareværktøjer til at måle og indsamle sessionsoplysninger, herunder sidetidstider, længden af ​​besøg på bestemte sider, sideinteraktionsoplysninger og metoder, der bruges til at bladre væk fra siden.

 

Vi indsamler også personlige identificerbare oplysninger (herunder navn, email, adgangskode, kommunikation); betalingsoplysninger (herunder kreditkortoplysninger), kommentarer, feedback, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

Fysioteamet indsamler ligeledes oplysninger, når du sender os en besked via en kontaktformular, når du køber et produkt i vores shop, eller når du abonnerer på vores nyhedsbrev.

 

Når du gennemfører en transaktion på vores hjemmeside, indsamler vi de personlige oplysninger, som du giver os, f.eks. Dit navn, din adresse og din emailadresse. Dine personlige oplysninger vil kun blive brugt af de specifikke grunde, der er angivet ovenfor.

 

Vi indsamler emailadresser til brug af vores marketingkampagner eller din adresse til forsendelsesformål.

 

Vi indsamler kun personligoplysninger om dig eller din virksomhed for, at kunne opfylde vores aftale med dig/virksomheden som bruger eller kunde. Det har det formål:

 

1. At forbedre vores tjenesteydelser og kunne give dig eller din virksomhed den mest optimale service.
 

2. At give dig eller din virksomhed en løbende kunde -og teknisk support.
 

3. At kunne kontakte dig eller din virksomhed med generelle person -og servicerelaterede informationer samt salgsfremmende budskaber.
 

4. At oprette aggregerede statistiske data og andre aggregerede og / eller udledte ikke-personlige oplysninger, som vi eller vores samarbejdspartnere kan bruge til at yde og forbedre vores respektive tjenester.
 

5. At overholde gældende love og bestemmelser.

 

Fysioteamet er kunde på Wix.com platformen. Wix.com giver os den online platform, der giver os mulighed for at sælge vores produkter og tjenester til dig. Dine data kan gemmes via Wix.com's datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikationer. De opbevare dine data på sikre servere bag en firewall.

bottom of page