top of page

Jobannonce
Vi søger en
Osteopat eller en fysioterapeut

Sådan ansøger du:

 

Er du den rette kandidat til at styrke vores team med din erfaring og tilgang til osteopati/fysioterapi?

 

Send os din ansøgning inklusiv CV og et motivationsbrev, der beskriver din passion for faget og hvorfor du ser dig selv som en del af Fysioteamet. Ansøgninger bedes sendt til info@fysioteamet.dk

 

Du må også meget gerne og få en uforpligtende snak med Jakob: 2043 5850 eller Carina: 2621 2418

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores team og sammen arbejde mod at skabe et fremragende tilbud for vores patienter på Ordrupvej 56 i Charlottenlund!

 

Læs mere om os på: www.fysioteamet.dk

:

Er du en dedikeret og engageret osteopat eller fysioterapeut, klar til at tage skridtet videre og indgå i et dynamisk og tværfagligt team? På vores nyåbnede klinik for fysioterapi, osteopati og træning på Ordrupvej 56 i Charlottenlund, tilbydes du ikke blot en arbejdsplads, men en chance for at blive en del af Fysioteamet - et team af erfarne og passionerede terapeuter, der, ligesom dig, ønsker at gøre en forskel.

 

Om os og Fysioteamet:

 

Til april åbner vi dørene til vores nye klinik på Ordrupvej 56, som vil samarbejde tæt med den allerede etablerede træningsklinik på adressen. Vores team, Fysioteamet, består af erfarne terapeuter og trænere med en fælles tilgang til behandling og træning – vi ser smerter og sundhedsproblemer som en ubalance, der kræver en årsags- og helhedsorienteret tilgang, og vi værdsætter det tværfaglige samarbejde for at opnå de bedste resultater for vores patienter.

 

Din rolle vil indebære:

 • At udnytte din viden og erfaring til at diagnosticere og behandle med en helhedsorienteret tilgang.

 • At deltage i og bidrage til spændende projekter og træningsprogrammer, der tilbyder løsningsorienterede behandlinger for forskellige patientgrupper.

 • At være en del af et miljø, hvor høj kvalitet, patientpleje og det tværfaglige samarbejde står centralt.

 

Vi søger:

 • En osteopat eller en fysioterapeut, som deler vores helhedsorienterede tilgang til smerter og sundhedsproblemer.

 • En behandler gerne med noget erfaring, og ideelt set med en etableret patientbase. Men hvis du er nyuddannet eller under uddannelse til osteopat opfordrer vi dig også til at søge

 • En professionel med evner inden for kommunikation og samarbejde, som værdsætter tværfagligt arbejde og engagement i fælles projekter.

 • En person, der er engageret i løbende faglig udvikling.

 • En person der kan arbejde selvstændigt og selv organisere din arbejdskalender

 

 

Vi tilbyder:

 • En unik mulighed for at blive en del af Fysioteamet og bidrage til etableringen af en ny klinik i et miljø, der vægter årsags- og helhedsorienteret behandling højt.

 • Muligheden for at arbejde i et dynamisk, tværfagligt team med stor fokus på faglig udvikling og specialisering.

 • Fleksible arbejdstider og konkurrencedygtig provision.

bottom of page