top of page
HOLDTRÆNING

Velkommen til 

NST - NerveSystemTræning

 

NST tager udgangspunkt i Z-Health og funktionel neurologi tankegangen - og nu har du mulighed for på små intensive hold, at lære mange af de øvelser, som Z-Health træningen er bygget op om. Læs om Z-Health

Holdet vil blandt andet indeholde:

  • Dynamiske bevægelighedsøvelser for alle led i kroppen

  • Øvelser for syn og øjne

  • Øvelser for vestibulær sansen

  • Vejrtrækningsøvelser ​

  • Nervemobilisering

  • Specielle øvelser for hjernestammen

NST Holdet er et forløb over 8 gange og foregår enten torsdage kl. 17.30 - 18.30 eller fredage kl. 10.15 - 11.15.

Torsdagsholdet starter d. 24. september 2021 og fortsætter de næstkommende 7 torsdage, vi springer dog efterårsferien over. Fredagsholdet starter 

       I hver træningssession indleder vi med ét flow af øvelser for kroppens mange led med indlagte specialøvelser for f.eks. syn/øjne, vestibulære sans, vejrtrækning etc. Til sidst i hver træningssession fordyber vi os i et område, som er nyt fra gang til gang. Bemærk at der er maksimalt 15 deltagere på hvert holdforløb.

Vores målsætning med NST holdene er, at du lærer at bevæge dig med præcision og effektivitet samt at gøre dit nervesystem mere balanceret og robust. For at nå dertil lærer vi dig i øvelser indenfor tidligere nævnte områder. Det er vigtigt at pointere, at hvis du skal have udbytte af det du lærer på holdet, så kræver det at du er villig til at investere op til 25 minutters træning mindst 4-5 gange om ugen af de øvelser du har lært - ihvertfald i et par måneder. Som alt andet, så kræver forandring og nye "vaner" at der lægges gentagelser i det. Bemærk i den forbindelse, at du som deltager i forløbet har online tilgang til videoer af alle de øvelser du lærer på holdet.

 

NerveSystemTræning (NST) er godt for dig, som har kropslige udfordringer af hvilken som helst art. Det kan være fra aktuelle eller tidligere episoder med smerter, skader, operationer, hjernerystelse eller måske "bare" langvarig for lidt eller ensidig brug af kroppen. Du behøver ikke nødvendigvis at have et aktuelt specifikt "problem" - måske føler du bare at din krop (og nervesystem) trænger til nyt stimuli. Vigtigt er det, at denne indgangsvinkel til træning giver mening for dig.

NST HOLD - 8 gange holdtræning

FØRSTE GANG TIRSDAG 24. APRIL 2019 KL. 18.15 - 19.15

Samme tid de efterfølgende 7 tirsdage, dog med undtagelse af uge 42.

Pris kr. 2.000,-

Please reload

bottom of page