PIA HOUGAARD

Tre spadestik dybere

Mit ernæringsmæssigt fokus er derfor altid at behandle årsagen og ikke symptomet, så vi sikrer varige og effektive løsninger for dig. Af samme grund modtager jeg mange klienter, der ikke tidligere har haft succes med ernærings-vejledning, da vejledningen altid er tilpasset dig og din situation – uanset, om du henvender dig med éen problemstililing, eller flere, hvilket jeg hyppigt ser.  

Jeg har som klinisk diætist haft mere end 10.000 vejledninger og har herudover også en kandidatgrad i sundhedsvidenskab. Uanset den problemstilling, der indledningsvis får dig til at overveje ernæringsrådgivning, er fokus hos mig, altid at højne din livskvalitet og ikke blot at symptombehandle.

Fordi vi skal hele vejen rundt, er der altid sat god tid af til vores samtaler, da jeg lægger vægt på en mere dybdegående rådgivning end du finder andetsteds. Herudover kan du ved specifikke spørgsmål, altid kontakte mig på mail, hvilket giver tryghed i forløbet.

Jeg foreslår udelukkende kost-justeringer i samarbejde med dig, så du har ejerskab over det ændringer vi laver og ofte i kombination med specifikke kosttilskud.  Udover din krop, interesseret jeg mig indgående for kost i forhold til hjernens funktion og derfor vil du ofte opleve, at jeg kan foreslå kostmæssige justeringer i forhold til dette, så du oplever en forbedring i dit humør, koncentration, overskud, søvn mm.

Jeg vil se frem til at hjælpe dig videre. 

FYSIOTEAMET

Well-Come Fitness & Spa.

Waterfront Shoppingcenter.

Philip Heymans allé 17, 1. sal.

2900 Hellerup

3 timer gratis parkering i kælderen.

info@fysioteamet.dk

 

Tlf. 39300304

Vores telefontid:

Mandag - Fredag: 8:00 - 17:00

​​

  • Black Facebook Icon
Jeg har læst og accepteret vilkårene for brug og privatlivspolitik.

© 2018 by FYSIOTEAMET. Designed by WE DO BRANDING