top of page

FYSIOTERAPI

Hvis du døjer med smerter eller andre problemer i f.eks. ryg, nakke, skulder eller knæ, så kan vi hjælpe dig med kvalificeret fysioterapi, uanset om dit behov er opstået akut eller om det drejer sig om et problem, som har generet dig længe.

OSTEOPATI

Når du oplever et symp­tom (smerte eller lignende) i en bestemt del af krop­pen, så er den underliggende årsag i mange tilfælde ikke i samme del af krop­pen. Osteopaten er meget bevidst om denne sammenhæng og vil derfor altid under­søge og behandle hele krop­pen.

AKUPUNKTUR

Akupunktur er en meget anerkendt og effektiv behandlingsform til f.eks. muskel og ledsmerter, fordøjelsesproblemer, eksem, betændelsestilstande, hormonelle forstyrrelser, stress-symptomer og mange andre ubalancer og lidelser.

COACHING

Coaching er en helt unik metode til at skabe forvandling i dit liv.

Det er en investering i dig, hvor du via samtale finder nye ressourcer og opnår større overblik, fleksibilitet, glæde og frihed på dine egne præmisser.

FYSIURGISK MASSAGE

Behandlingen hos Vinnie vil i mange tilfælde bestå af en kombination imellem massage, kranio sakral terapi, akupunktur og rådgivning, og hun lægger stor vægt på en individuel behandling, for at finde ind til kernen i problematikken. Det handler meget om at fokusere på helheden og derigennem afhjælpe ubalancer og smerter i krop og nervesystem.

Please reload

bottom of page