top of page

FYSIOTEAMET

Det er lettere at ramme plet, hvis du har et præcist mål at sigte efter. Det er mit udgangspunkt, når jeg skal hjælpe dig med f.eks skader, smerter, genoptræning eller optimering af din krop i hvilken som helst henseende. Når vi mødes første gang kan du derfor forvente at jeg undersøger og afdækker din anatomi, din fysiologi og ikke mindst dit nervesystem særdeles grundigt.

LÆS MERE HER

JAKOB HANSEN
FYSIOTERAPEUT / Z-HEALTH

Din krop bliver dagligt udsat for påvirkninger fra det omgivende miljø, dine fysiske aktiviteter, maden du spiser, medicin, sygdomme og ikke mindst dine tanker og følelser. Alle disse påvirkninger kan skubbe din krop ud af balance med f.eks. ubehag eller smerte som følge.

LÆS MERE HER

Alle mennesker er forskellige – individuel behandling giver resultater.

En behandling hos mig starter med en samtale og en grundig undersøgelse. Alle mennesker har forskellige behov og for mig er det vigtigt at behandlingen bliver tilpasset lige præcis til dig.

LÆS MERE HER

CARINA SCHUBERT
FYSIOTERAPEUT

Jeg er uddannet på Skodsborg Fysioterapi skole og efterfølgende mange års erfaring som fysioterapeut i privatklinik, hvor jeg har haft stor succes med behandling af alle problemstillinger i bevægeapparatet. Sideløbende har jeg fungeret som fysioterapeut og træner for landsholdet i militær femkamp. 

LÆS MERE HER

MO STRØM
FYSIOTERAPEUT

Jeg anvender en bred vifte af behandlingsformer som coaching, akupunktur, massage, Qi gong, mindfulness, åndedrætsøvelser og visualiseringsteknikker. Allerede ved første behandling vil du opleve at ditstress niveau falder, dine skavanker reduceres mærkbart, livsglæden stiger og du får bedre fat idig selv og dine reelle ønsker.

LÆS MERE HER

ANITA PENG
AKUPUNKTØR

Jeg har praktiseret som osteopat siden 2005 og jeg behandler alle former for smerter og funktionelle problemer i kroppen.

Jeg behandler helhedsorienteret og inddrager derved typisk flere områder af kroppen, idet der ofte vil være indbyrdes gensidig påvirkning, som derved skaber en smertetilstand.

LÆS MERE HER

HENRIK AMMITZBØLL
OSTEOPAT
bottom of page